Mini Saksı Ağacı Yetiştirip Para Kazanma !




Reklamını gördüğümüz bir ayda büyüyen japon çiçeği ile para kazan yazan tohumları aldık.
Çiçekleri yetiştirerek geri alacaklarını ve yetiştirdiğiniz çiçek sayısına göre de : 4 tane yetiştirerek 200  Tl, 8 tane yetiştirip 400 TL ve 16 çiçek yetiştirip 800 TL kazanabileceğinizi yazmışlardı.

Tohumlara para vermiyorsunuz sadece kargo parası vardı 16 TL ye gelmişti , 4 tane istediğimiz için 2 sini de ayrı ayrı paketlemişler ve ikisi için de ayrı ayrı kargo parası verdik. Niye böyle bir kargo yapılır yorum sizin ! Yani aynı adrese istiyorsunuz ve ikisi de bir pakete çok rahat bir şekilde konulup gönderilebilir di !

Tohumlar geldi, içerisinde nasıl ekip, nasıl besleyeceğiniz hakkında bilgi kartı bulunacağını söylemişlerdi hiç öyle bir şey çıkmadı iki paketten de !

Tohumları kendi bildiğimiz şekilde çimlendirdik ve ektik onların göndermiş olduğu saksıların içerisine 3 er tane tohum ektikten sonra kalanları da elimizde bulunan saksılara diktik. 

Aradan 5 gün geçtikten sonra kendi saksılarımızda tomurcuklanmaları gördük , ama onların gönderdiği saksılarda hiç hareket yoktu ! Belki bir iki gün sonra çıkar dedik ! 12 gün sonra halen durum aynı ! 4 saksının dördünde de hiçbir çimlenme olmadı diğer ektiğimiz yani kendi saksılarımızın hepsi çimlendi !!! Sebebi nedir yorum sizin !

2 hafta sonra boyunun 20 cm ye ulaşacağını söylüyorlar dı şuan 2 hafta oldu ve boyları halen 10 cm civarında ve hiç saksıda bir japon ağacı olacakmış gibi durmuyorlar.  !

Yazdığımız mesajlara da cevap vermediler !

Biz bu bitkileri yetiştirmeye ve bakmaya devam edeceğiz , bakalım ne olacak ! Şuan ki durumu değerlendirerek ;

10 üzerinden 3 puan veriyoruz.

Tavsiye etmiyoruz.

Bizimki sadece tavsiye karar sizin tabii ki.



Bitkilerine gelişimi ile ilgili bir değişiklik olursa, firma tarafından bir açıklama yapılırsa veya söyledikleri gibi bu çiçekleri geri alırlarsa , ücretini verirlerse sizinle paylaşacağız...

Yorumlar

Yorum Gönder